ETSEN IS SPANNEND! ELKE AFDRUK IS EEN VERRASSING!
Grafische Technieken en High Tea op het Groninger Land High Tea en een workshop etsen in het mooie Bierum (Groningen) In samenwerking met restaurant bij Neel en Geer biedt de Bierumer School een combinatie van een heerlijke High tea en een workshop etsen aan. De workshop etsen wordt verzord door de beeldend kunstenaars Jan Pieter van den Bos en Manja Kindt. U wordt begeleid in het ontwerpen van uw eigen droge naald ets. Bij deze techniek wordt rechtstreeks met een etsnaald op een acryl- of zinkplaat getekend, daarna wordt de plaat ingewreven met inkt, afgeslagen en wordt de afbeelding met behulp van een door uzelf te bedienen pers afgedrukt. Tekenvaardigheid is niet nodig. Deze workshop is geschikt voor het hele gezin en ook voor kinderen erg leuk. Zie ook: www.mobielgrafischatelier.nl Na afloop van de workshop is er een High Tea, verzorgd door restaurant bij Neel en Geer. De High Tea kan zowel in de school zelf als bij de monumentale restaurantboerderij genoten worden. Hierbij wordt onbeperkt de zeer smakelijke thee van Peeze geserveerd en kunt u genieten van cupcakes, brownies, quiche, bonbons, sandwiches en andere kleine lekkernijen. Zie www.bijneelengeer.nl Dit arrangement is voor groepen van 8 tot 15 personen en kost 32euro p.p. Arrangementen met lunch of diner zijn ook mogelijk. Neemt u contact op met:
info@bierumerschool.nl
eten@bijneelengeer.nl
of bel
06 482 552 84 Bierumer School
06 102 755 32 Neel en Geer

De drukkerij
Inloop elke zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur
animatie
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar
droge naald etsen en high tea